close-up van magazine Seasons met pagina Rabarber op spitzen

Meet Your Greens in de media

 

Eden magazine

oktober editie 2022 | edenmagazine.be

 

Het was een eer om in dit mooie Belgische tijdschrift te staan over tuin en tuincultuur.  En ook erg bijzonder om het ook in het Frans te lezen: “Leurs photographies dépeignent les légumes comme des personalités uniques.”

Seasons magazine

september editie 2022

 

Prachtig! Wat een stijlvolle pagina kregen de groenteportretten in Seasons magazine van september 2022! En de kop ‘Rabarber op spitzen’ is echt een vondst!

De Gelderlander

24 augustus 2022

 

Gerard Menting schreef een erg goed artikel over Meet Your Greens in De Gelderlander: ‘De foto’s zijn meer dan stillevens. De koolrabi kijkt als een grande dame neer op haar omgeving, de rabarber blijft sierlijk als een danser op spitzen in evenwicht en de uitgelopen ui op een schaaltje voelt zich de plantaardige Venus van Botticelli.’

Bouillon magazine

nummer 75 zomer 2022

 

De Matrone kreeg in het jubileumnummer van het prachtige culinaire tijdschrift Bouillon een mooie pagina toegekend. EIgenlijk zou deze 75e editie de laatste zijn van dit unieke magazine, maar gelukkig is het blad gered door enkele enthousiaste culinaire professionals. Vrijwel alle nummers zijn nog te bestellen op uitgeverijbouillon.nl. Aanrader!

Scandinavian Living

juni 2022 /  scandiliv.nl

 

‘Passie voor eten met een volle, eerlijke smaak’
Supertrots dat het bijzonder woonmagazine Scandinavian Living aandacht besteedt aan Meet Your Greens in haar digitale editie. Je kunt het artikel nalezen op  de site van scandiliv.nl

Landleven

juli 2022

 

Het maandblad Landleven is al jaren een begrip in veel Nederlandse huishoudens. Super dat het met dit bericht aandacht schonk aan Meet Your Greens. “Oer-Hollandse groenten (…) stonden model voor een serie smaakvolle prints.” 

Mevrouw Hamersma

april 2022

 

We zijn al jaren fan van Mevrouw Hamersma, dé kookboekenspecialist van Amsterdam. We zijn dan ook supertrots dat we in haar nieuwsbrief ‘Uitgekookt’ terechtkwamen: “Nu heb ik zelf geen plek in de winkel om ze allemaal te exposeren (al die vermaledijde kookboeken ook!) maar ik heb wel al een plek in de keuken gevonden om hun Matrone op te hangen.”

Anoniem

april 2022

 

Een mooie vermelding in het blad Anoniem met aandacht voor het kookgedeelte. Ook hier koos de redactie voor De Matrone! “Onderaan deze print een heerlijk recept met een mooie kooktechniek, waarmee je de koolrabi weer opnieuw zult ontdekken.”

 

Maandblad Santé

april 2022

 

De Matrone is populair bij bladenmakers. Hier is ze helemaal op haar plek tussen de tips in het maandblad Santé: ‘Pimp je keuken met de groenteportretten van Meet Your Greens!’

Mergenmetz

februari 2022

 

Norbert Mergen, bekend auteur van boeken over groenten en koken, beschrijft op heel eigen wijze de groenteportretten op de website van Mergenmetz. “En hier verrijst ze elegant als de Venus van Botticelli.  Ze is fraai, hè. Je wilt geen gerecht zonder ui, zeker niet zonder deze Venus.”

 

Mooi Eten

november 2021

 

Het bookazine Mooi Eten is het blad dat de bekende voedingsdeskundige Rineke Dijkinga heeft opgezet. In het allereerste nummer sierde Jump for Joy de achterpagina. De redactie koppelde er een een mooie prijsvraag aan vast. Wat een verrassing!