Groenteportretten – Fine Art Prints

Buitengewoon drukwerk, vraagt om buitengewoon designpapier. Wij kozen voor: Munken Lynx Rough. Dit hoogwaardige, duurzame papier heeft een open structuur met een natuurlijk witte tint, waardoor de details bijna voelbaar worden en de portretten sereniteit uitstralen. Het papier draagt zo bij aan een poëtische en tekenachtige sfeer. De groenteportretten zijn 48 x 68 cm.
Wilt u een bijzondere uitvoering of een ander formaat? Neem dan contact met ons op. Wij denken graag met u mee. Wilt u retailer worden? Dat kan altijd. Vul het aanvraagformulier in en wij nemen snel contact met u op.

Maak kennis met onze collectie:

Groenteportret met rabarber

de danser

79.00

Groenteportret met ui op etagere

venus

79.00

koolrabi op een tafeltje

de matrone

79.00

Groenteportret van zwevende biet

jump for joy

79.00

Greonetportret van ui met worteluitgroei

de moeder

79.00

Groenteportret van courgettes met bloem

het paar

79.00

portret met hangsysteem

houten hangersysteem

19.95

Over de Fine Art Prints:

Buitengewoon drukwerk, vraagt om buitengewoon designpapier. Wij kozen voor: Munken Lynx Rough. Dit hoogwaardige, duurzame papier heeft een open structuur met een natuurlijk witte tint, waardoor de details bijna voelbaar worden en de portretten sereniteit uitstralen. Het papier draagt zo bij aan een poëtische en tekenachtige sfeer.
De groenteportretten zijn 48 x 68 cm. 

Custom made?

Wilt u een andere uitvoering of een ander formaat? Neem dan gerust contact met ons op. Wij denken graag met u mee.

Retailer worden?

Bent u retailer en wilt u onze fine art prints in het assortiment opnemen? Dat jan altijd. Neemt u dan contact met ons op via dit aanvraagformulier.