kaartenset

14.50

Deze kaartenset bestaat uit een prachtig handgemaakt doosje/mapje met daarin zeven ansichtkaarten of mini-groenteportretten. Naast De Venus, De Danser en Jump for Joy, vind je hier nog drie andere portretten: Emily, Het Debuut, Pas de Deux en De Diva. Mooi om op te sturen naar vrienden of familie. Of om gewoon ergens in je huis neer te zetten of op te prikken.

3 op voorraad

Deze kaartenset bestaat uit zes ansichtkaarten of mini-groenteportretten. Formaat 10 x 15 cm. Het zijn enkele kaarten, dus je kunt ze zonder envelop versturen. Het kartonnen mapje is met de hand gemaakt door Liesbeth Visser van Brown Cartonnages in Arnhem. Het mapje sluit met behulp van een mooi (kook)touwtje.

Extra informatie

Gewicht 30 g
Afmetingen 16 × 11 × 8 cm
Formaat kaarten

15 bij 10 cm

Materiaal

het kartonnen mapje en de ansichtkaarten zijn gemaakt van eco gecertificeerd karton en papier FSC/PEFC

De groenteportretten hebben een formaat van 48 x 68 cm (A2+ formaat).
De groenteportretten zijn geen gewone posters. Bijzonder drukwerk vraagt om het gebruik van buitengewoon designpapier. Daarom hebben wij gekozen voor: Munken Lynx Rough. Dit hoogwaardige, duurzame papier heeft een open structuur met een zachtmatte natuurlijk witte tint, waardoor de details bijna voelbaar worden en de portretten sereniteit uitstralen als een tekening. Deze fine art prints krijgen zo een poëtische en tekenachtige, schilderachtige sfeer.

Enkele ophangsuggesties:

  • Het groenteportret kun je naar eigen keuze inlijsten.
  • We hebben ook een houten ophangsysteem beschikbaar. Strak en met een natuurlijke uitstraling. Zeer gebruiksvriendelijk door het magnetisch klemsysteem en een nagelgat om de art print mooi strak met spijker of haakje mee aan de muur te hangen. Bekijken en bestellen kan hier
  • Deze fine art prints komen erg mooi tot hun recht als ze direct op de muur worden geplakt. Let er op dat de muur glad gestuct is, want een te ruwe ondergrond doet afbreuk aan de kwaliteit van het beeld. Door ze op de muur te plakken worden ze echt een onderdeel van de ruimte. Je groenteportret leveren we daarom standaard met een zakje behangplakpoeder. Op deze pagina vind je een plak-instructie.